SEOMAX – A SEO szakértő

SEOMAX - A SEO szakértő

Keresőoptimalizálás, SEO, honlapkészítés

Keresőoptimalizálás alapok

A mai online világban sokat lehet hallani a keresőoptimalizálásról vagy SEO-ról. Miről is szól, mire való a keresőoptimalizálás a honlapok világában az online megjelenésben. A cikkeimben erről szeretnék egy részletes és átfogó képet adni. 

A keresőoptimalizálás fogalma

A keresőoptimalizálás egyet jelent a SEO-val. Angolul a SEO, Search Engine Optimalization, amely azt a folyamatot jelenti, mikor a weboldal tartalmát úgy alakítjuk, hogy a keresési oldalakon egyes kulcsszavakra minél előbb helyezkedjenek el a weboldal egyes oldalai, termékeink, bejegyzéseink.

Mit is jelent ez a weboldal tulajdonosoknak a keresőoptimalizálás?

Mondjuk van egy olyan oldalunk ahol kerti faházak építésével foglalkozik, akkor a célunk, hogy minél több vásárlónk legyen ebben a témában. Így az oldalunkat akkor fogják minél többen megtalálni, és rákattintani, ha pl. a kerti faház, faház árak, faház építés kulcsszavakra a keresőben minél előbb helyezkedünk el. Ezt érhetjük el a keresőoptimalizálással vagyis a SEO-val.

SEO szakértő, SEO tanácsadó. Keresőoptimalizálás, honlapelemzés, honlapkészítés a fő szakterületem. Vállalkozásoknak segítek a keresőoptimalizálásban, hogy honlapjuk jobb helyezéseket érjen el a keresőkben. Emellett WordPress honlapok készítésével, szerkesztésével, weboldal optimalizálással foglalkozom.

Szólj hozzá!

Pin It on Pinterest

Share This